Bluetooth Zvučnici

Bluetooth (blutut) zvučnici su deo nove generacije komercijalnih tehničkih proizvoda.
To je zapravo sistem gde su pojačalo i zvučnik sa Bluetooth bežičnom vezom koji su upareni (unapred povezani) sa jednim ili više pametnih telefona, tableta, iPod-a ili računara. Dostupan u svim veličinama, uključujući zamenljivu bateriju i modele koji se mogu puniti, kao i jedinice na zidni pogon. Bluetooth zvučnici primaju digitalne audio tokove sa host uredjaja koji su obično komprimovani. Zatim se zvuk dekompresuje, dekodira i pojačava  kroz ugradjene zvučnike.


Prodavnica Bluetooth zvučnika


EasyBuy Shop

bluetooth zvučnici

Zašto Bluetooth zvučnici?

Kooperativan sa raznim izvorima zvuka

Zbog mogućnosti da Bluetooth zvučnike povežete sa raznim izvorima zvuka (računar, telefon, iPod, USB memorija itd.) imate praktično neograničen pristup svim mogućim muzičkim sadržajima.

Dizajnirani da rade i na putu

Zbog svoje samostalnosti po pitanju napajanja, uvek se mogu koristiti i na putu ukoliko nemate auto radio (pojačalo) ili želite jednostavno bolji kvalitet zvuka.

FM radio

Većina Bluetooth zvučnika ima integrisan radio uredjaj.

Poseduju sopstveno napajanje (baterija)

Zahvaljujući sopstvenom napajanju (baterija koja se puni), Bluetooth zvučnici mogu da funkcionišu u bilo kakvom okruženju – u prirodi, na plaži, uz roštilj i bilo gde je potrebno a da nemate izvor struje u blizini.

Podesni za karaoke

Većina modela ima i jedan ili dva mikrofona u setu koji su pogodni za karaoke ili bilo kakvu sličnu aktivnost koja zahteva upotrebu mikrofona.

Bluetooth povezivanje

Svakako, osnovna karakteristika im je bluetooth povezivanje sa eksternim uredjajima. Obično poseduju i USB konekciju i Mikro SD karticu kao alternativu.


bluetooth zvučnici
bluetooth zvučnici

Generalno obožavam bluetooth zvučnike. Tehnologija nam je omogućila da imamo ovako kompaktan i jednostavan izvor zvuka. Model P-812 8″ zaista radi fenomenalno i rado ga preporučujem svim ljubiteljima dobrog zvuka. Uživajte!

Oto Lazar
Tonski inženjer

BASTIL.png
MADRIN.png
GEO.png
dba94232c569bddc40386bcb540e0f95
bose bluetooth zvučnici
JBL bluetooth zvučnici
darkside-1-2.png
mapmaster-1-2.png
1024px-Anker_logo.svg
ARMOND.png

„Great app for designing interfaces like never before.“

Mobile Magazine


Prodavnica Bluetooth zvučnika


EasyBuy Shop